Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu
Adatepe Mh. 3 Sk. No4 BucaİZMİR
02324200499

VİZYON

VİZYONUMUZ 1- Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi, yetenekleri ve öz donanımları istikametinde yetişmelerini; 2- Her velinin öğrencisine öğrenmek için fırsat verildiğinine inandığı,bilgiye ulaşan ulaştığı bilgileri kullanan,bunları çevreye yayan kurum kültürünün yerleştiği,yenileşmeye ve gelişmeye açık,çalışanlarıyla daima güzele ve ileriye felsefesiyle parlayan ama kaymayan bir yıldız olmak.

MİSYON

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

07:50 - 12:50 12:50 - 17:50

İNGİLZCE

DOĞALGAZ

BUCA MERKEZ.

HASAN AĞA BAHÇESİ VE HUKUK FAKÜLTESİ KAMPÜSÜ ARKASINDADIR.

BADMİNTON FUTBOL SATRANÇ HALK OYUNLARI

OKULLAR HAYAT OLSUN OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ OKULUM TEMİZ